Ono što se desilo ovom paru posle 60 godina braka je nešto neverovatno!

Floreen i Ed Hale su bili u braku 60 godina. Njihova ljubavna priča mogla bi da inspiriše na milione bračnih parova širom sveta. Decenijama su živeli srećno i zaljubljeno kao u bajci, a onda se ispostavilo da je njihova ljubav toliko jaka da ih čak ni smrt ne može rastaviti. Čak i u trenutku kada su oboje bili teško bolesni, Hejlovi su želeli da budu blizu jedno drugome.

Floreen i Ed Hale
Floreen i Ed Hale

Pre mesec dana prvo je hospitalizovan Ed zbog insuficijencije bubrega, da bi zatim, u drugoj bolnici, zbog kongestivne insuficijencije srca bila hospitalizovana i njegova žena. druga sli

U početku, Ed je bio isuviše slab da bi se transportovao do bolnice u kojoj je ležala njegova supruga. Ipak, ove dve bolnice su zajedničkim snagama uspele da spoje ovaj par u okviru jedne bolničke sobe.

 

Osamdesetdvogodišnja Floreen umrla je držeći za ruku svog voljenog osamdesettrogodišnjeg muža Eda. On je preminuo samo sat vremena posle nje!

Celog života Ed je bio pravi džentlmen prema svojoj ženi … sve do smrti. On je bio toliko dobar prema Floreens tako da su mu članovi njihve familije nadenuli nadimak ” Sveti Edvard “.

Ed i njgova žena su sahranjeni u crkvi Svete Marije, Batavia, država Njujork, u krugu porodice, na dan uoči Dana zaljubljenih.

Njihova ljubav je nepresušna inspiracija.

Od srca vam svima želim da pronađete ovakvu ljubav u životu!

 

izvor: viralnova.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *