Bivši dečko nije mogao da je prepozna posle gubitka viška kilograma (FOTO)

Kristina Karter je imala 125kg kada je otpočela svoj put ka borbi protiv viška kilograma. Njen partner joj nije davao podršku, često je isključivo bio kritički i nemotivaciono nastrojen prema njoj. To je ubrzo uzrokovalo njihovom raskidu.

Odlučila se za operaciju skraćivanja želuca, koja je uzrokovala vrlo brzo gubitak od 25kg. Uz specifičan režim ishrane i redovno vežbanje, ubrzo je izgubila još 50 kg.

Posle podrvgavanja još jednoj hirurškoj operaciji, ovoga puta odstranjivanje viška kože, počela je da živi život kakav je oduvek želela.

Njen bivši momak nije verovao da je ona na slikama koje je ugledao na društvenoj mreži Instagram. Pored pobede, u smislu gubitka viška kilograma i vraćanja u fizičku top formu, ona je uspela da ostvari možda i važniju pobedu, a to je pobeda u psihološkom ratu koji je vodila godinama unazad.

Za više informacija o ovom tekstu i za savete možete se obratiti direktno putem mail-a:  dr.spec.marko.jovasevic@gmail.com

Izvor: viralnova.com

About the Author:

Ono što čini ovaj posao lepim, zanimljivim i kreativnim je to što ne postoje dva ista klijenta. Svaki klijent predstavlja individuu za sebe sa svojom jedinstvenom i specifičnom životnom pričom. Iz tog razloga smatram najbolje za praksu korišćenje integrativnog pristupa u psihoterapiji, tj. primenu više različitih psihoterapijskih pravaca i tehnika i njihovo prilagođavanje jedinstvenom slučaju koji svaki pacijent donosi sa sobom na seansu.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.