Čovek koji nam je obogatio i nasmejao detinjstvo, čovek neverovatnih glumačkih grimasa i talenta, a uz sve to neverovatno produhovljena osoba. Ovaj isečak sa jednog od mnogih njegovih inspirativnih govora želim da podelim sa vama i želim da ima pozitivan uticaj na vas i na vaš pogled na svet na onaj način kako je imao i na mene. Jedini izbor u životu nam je ljubav ili strah. Izaberimo ljubav!

Jim-Carrey-Successful-and-spiritual-guy

„Moja duša se ne nalazi u okviru granica mog tela, moje telo se nalazi u bezgraničnom prostoru moje duše . . . Često kažem kako bih voleo da ljudi razumeju sve svoje snove, svu slavu i bogatstvo kako bi mogli da uvide da to nije mesto gde će naći osećaj ostvarenosti . . . Iz iskustva vam mogu reći da uticaj koji imate na druge je najvažnija vrednost koja postoji . . . Jer sve što ostvarite u životu će vremenom satruliti i raspasti se i sve što će na kraju od vas ostati je ono što je bilo u vašem srcu . . . Mi nismo ono čime se predstavljamo, nismo slika na filmskom platnu, mi smo svetlo koje zrači iznutra. Sve drugo je dim i odraz u ogledalu, nešto što odvlači pažnju i nije presudno . . . Naše oči nisu samo posmatrači, već i projektori koji stvaraju drugu verziju priče za film, film koji je ispred nas sve vreme. A njegov scenario piše strah. E strah će biti igrač u vašem životu za koji morate da odlučite koliko je važan. Možete čitav život provesti zamišljajući duhove, brinuti o stazama vaše budućnosti, a sve što je zapravo uvek tu, je ono što se dešava OVDE, u odlukama koje donosimo u OVOM MOMENTU, a koje sve imaju koren u ljubavi ili strahu. Mnogi od nas biraju put posut strahom iz sigurnosti, a ono što zaista želimo čini se potpuno nedostižnim i suludim da se usudimo da to tražimo od sveta.

Ja kažem možete da tražite to od sveta !!!

Život vam se ne događa slučajno, zivot se događa za vas !!!

I ono što zapravo mogu reći je da je stvar u tome da dozvolite svetu da zna šta želite, da radite na tome i da ne razmišljate kako će to uopšte uspeti. Zašto ne pružiti šansu veri? Ne religiji, već veri! Ne nadi, već veri! Ne verujem u nadanje. Nadanjem molimo za nešto. Nada prolazi kroz vatru, ali iz nje izlazi vera. Vi ste spremni i možete da radite divne stvari na ovom svetu! I kada danas izađete kroz vrata kao i uvek imaćete isti izbor – ljubav ili strah.

Izaberite ljubav !!!

I nemojte dozvoliti da vas strah posvađa sa vašim razigranim srcem !!!“

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE.

izvor: http://educateinspirechange.org/