dr Marko Jovašević

Biografija i intervju azbuka

Rođen sam 1985. godine u Čačku. Osnovnu školu i gimnaziju završio sam u Bajinoj Bašti.

Diplomirao sam na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu u oktobru 2011. godine. U tom periodu su me zanimale tajne menadžmenta, pa sam sledeće godine završio specijalističke akademske studije i dobio zvanje magistra – specijaliste mendžmenta na Fakultetetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

To me je dovelo do četvorogodišnjeg zaposlenja u čuvenoj nemačkoj multinacionalnoj kompaniji SAP u kojoj sam radio na poziciji projektnog menadžera. Vođen iskustvom sa tog posla i velike ljubavi prema psihijatriji odlučujem da to znanje, iskustvo i ljubav integrišem u jedno i od tada se kontinuirano edukujem na polju integrativne psihoterapije sa posebnim akcentom na sistemsku porodičnu psihoterapiju pri Evropskoj asocijaciji sistemskih psihoterapeuta.

Zbog velike ljubavi prema sportu odlučujem da i taj segment uvrstim u svoj rad i od 2020. godine stičem neophodno znanje iz sportske psihologije kada je u pitanju rad sa sportskim timovima grupno i sportistima individualno pri Univerzitetu FK Barselona – Barca Innovation Hub Universitas.

Pisanje i držanje predavanja je moja velika ljubav i deo moje svakodnevnice. Između ostalog bih istakao saradnju sa dnevnim listom “Danas”, nedeljnikom „Nedeljnik“ i bajinobaštanskim lokalnim web portalom „Čaršijske„.

Strastveni sam skijaš, polumaratonac, sportista rekreativac, omiljeni hobi su mi gitara, muzika, knjige, filmovi, serije… Veliki sam ljubitelj umetnosti.

Trenutno živim u Beogradu sa suprugom Draganom i sinovima Mihailom i Bogdanom.

dr Marko Jovašević

Savetodavni psihoterapeut

Pozovite me  da zakažete konsultacije

+381 64 8705633

POGLEDAJTE VIŠE O PSIHOTERAPIJSKIM TEHNIKAMA KOJE KORISTIM

PSIHOTERAPIJSKE TEHNIKE

POGLEDAJTE SVE TERAPIJSKE TEHNIKE

POGLEDAJTE VIŠE O PSIHOTERAPIJSKIM TEHNIKAMA KOJE KORISTIM

PSIHOTERAPIJSKE TEHNIKE

POGLEDAJTE SVE TERAPIJSKE TEHNIKE

Kontaktirajte me

Uvek sam tu za Vas. Iskoristite neki od kontakt metoda ispod i javite mi se da porazgovaramo.

dr Marko Jovašević

Savetodavni psihoterapeut
+381 64 8705633